Usi multifunctionale

Aceste elemente de construcţie sunt deosebit de rezistente şi sigure în funcţionare datorită bunei calităţi a materialelor şi fabricării de precizie. De aceea acestea sunt folosite acolo unde este nevoie de uşi solide: în locuinţe individuale sau multifamiliale precum şi în industrie, întreprinderi comerciale şi de producţie, în construcţiile publice şi agricultură.

Indiferent dacă este vorba despre uşi de protecţie contra incendiilor, antifum, uşi fonoizolante sau de siguranţă, catalogul alăturat „Uşi multifuncţionale“ vă furnizează informaţii pe larg cu privire la amplul program de uşi funcţionale din oţel, cu aspect asemănător, pentru construcţii specifice.

Uşile din oţel fabricate de specialişti vă dau siguranţă.
Hörmann vă susţine pentru obţinerea aspectelor corelate ale faţadelor sau interioarelor în combinaţiile pe care vi le propuneţi. Un alt mare avantaj: primiţi toate uşile de care aveţi
nevoie de la un singur furnizor. Alegeţi exact funcţiile de care aveţi nevoie pentru uşile obiectivului dumneavoastră: etanşe la fum, fonoizolante şi antiefracţie.

Contaţi pe calitatea de marcă Hörmann.

Caracteristici

Untitled-18Uşile Hörmann din oţel sunt livrate standard cu toc de colţ de 2 mm grosime şi cu o rezervă de 30 mm pentru înglobare în pardoseală.

Tocul este prevăzut cu garnitură de etanşare şi bride sudate pentru fixare în zidărie. Opţional se pot livra tocuri care îmbracă zidul, tocuri pentru gips carton sau tocuri bloc, fiecare având modalităţi diferite de prinderi.

Blatul de uşă precum şi tocul sunt din tablă zincată, grunduită, RAL 9002.

În dotarea standard uşile Hörmann sunt echipate cu broască pentru mâner / buton conform DIN 18520. Uşile antiefracţie sunt dotate cu închidere în mai multe puncte şi conţin bolţuri suplimentare. La uşile în două canate partea fixă este perevăzută la livrarea standard, în funcţie de scop, cu zăvoare în falţ sau cu zăvor cu închidere automată.

Pentru un aspect deosebit baghetele de fixare ale geamului de la uşile Hörmann sunt înguste şi se livrează din oţel grunduit electrostatic RAL 9002 . Opţional profilul poate fi livrat din aluminiu eloxat natur sau din inox. Totodată forma profilului poate fi diferită: rectangulară, rotundă sau romboidală dar poate avea şi forme individualizate, la cerere.