Logistică durabilă cu sisteme de andocare ingenioase

La Hörmann obţineţi toate componentele necesare staţiei dumneavoastră de încărcare dintr-o singură sursă. Produsele Hörmann care provin din propria dezvoltare şi producţie sunt adaptate optim între ele şi permit un proces facil de încărcare şi descărcare la staţia dumneavoastră de încărcare.

Eficienţă energetică

Untitled-14Cercetările din domeniul termografiei au confirmat că deschiderile din construcţii sunt un factor deosebit de important pentru eficienţa energetică. Cu o bună planificare şi cu dotarea adecvată, adaptată la utilizarea clădirii, piederile de căldură se reduc la minim.

Siguranţă

234Securitatea muncii are o importanţă sporită. Trebuie prevenite riscurile de accidentare, pericolele pentru sănătate, dar şi deteriorările bunurilor, vehiculelor şi dotărilor clădirii.

În mod special la staţiile de încărcare, unde lucrează atât angajaţii, cât şi personalul extern, trebuie întreprinse măsuri de siguranţă adecvate.

Fiabilitatea

asdDin cauza operaţiunilor efectuate zilnic la staţia de încărcare uzura devine vizibilă: uzura rapidă, avariile provocate de coliziuni şi erorile de planificare pot necesita în cel mai scurt timp lucrări costisitoare de reparaţii şi înlocuire.

Investiţia dumneavoastră este protejată contra acestora atât prin materialele superioare utilizate, cât şi printr-o planificare prevăzătoare şi o selectare a echipamentelor de protecţie adecvate.

Calitate germana fara compromisuri

Toate componentele uşilor de garaj şi ale sistemelor de acţionare sunt elaborate şi produse la Hörmann, sunt compatibile în proporţie de 100 % şi pentru siguranţa dumneavoastră sunt testate şi certificate de către institute independente, recunoscute în lume. Ele sunt executate conform sistemului de management al calităţii DIN EN 9001 din Germania şi respectă toate cerinţele normei europene 13241-1. Angajaţii noştri specializaţi lucrează în mod intens la noi proiecte, aducând dezvoltări constante şi îmbunătăţiri ale detaliilor. Astfel apar brevete şi inovaţii pe piaţă.

Rampele de încărcare

Rampele de încărcare Hörmann sunt soluţiile elaborate în vederea uniformizării convenabile a diferenţei dintre feluritele platforme ale camioanelor şi rampele de încărcare. Astfel încărcătura poate fi introdusă sau scoasă din camion printr-o singură mişcare orizontală.

Construcţiile solide din oţel, cu o platformă rezistentă la torsionare, nivelează planurile chiar şi în cazul unor încărcări inegale ale camioanelor, ceea ce le înclină într-o parte.

Fiabila instalaţie hidraulică cu 2 cilindri de ridicare şi un cilindru pentru clapa rabatabilă sau telescopică se potriveşte tuturor situaţiilor, este uşor de operat şi, mai ales, sigură. Deoarece aceste rampe de încărcare sunt prevăzute cu ventile de siguranţă în cilindrii de ridicare, pentru oprirea în caz de urgenţă, acestea sunt asigurate foarte repede. Acest aspect este important atunci când un camion porneşte prea devreme având încă rampa aşezată pe platforma sa.

Hörmann vă oferă soluţia corectă pentru orice situaţie de încărcare şi descărcare eficientă.

Burdufuri de etanşare pentru uşi

Etanşările plane Hörmann pentru uşi se potrivesc tuturor dimensiunilor camioanelor şi, de aceea, acestea au o utilizare universală. Prelatele laterale şi superioare de înaltă calitate, montate pe o ramă din oţel zincat care poate fi ataşată prin şuruburi, dau naştere unei construcţii stabile, flexibile şi rezistente la rupere.

Prelatele şi părţile ramei sunt produse ca elemente de sine stătătoare asamblabile prin înşurubare.

De aceea orice schimbare se poate efectua fără probleme şi cu costuri reduse. Burdufurile de etanşare gonflabile precum şi etanşările cu perne pentru utilizări speciale sunt completări ale diversului program.

Module de etanşare

Modulele de etanşare sunt amplasate în faţa halei. Acest fapt înseamnă că hala este utilizabilă în întregime pînă la pereţii exteriori. Modulele de etanşare Hörmann sunt întotdeauna o bună soluţie atunci când nu se pot instala rampe în hală sau atunci când nu exitsă posibilitatea de a trage camionul sub rampă.

Un modul de etanşare complet constă dintr-un podest cu rampă de încărcare, căptuşeală pentru plafon şi pereţi precum şi burduf de etanşare pentru uşă aplicat pe exteriorul deschiderii.

Se recomandă module de etanşare în combinaţie cu uşi industriale Hörmann izolate termic mai ales pentru logistica mărfurilor sensibile la schimbările de temperatură.
În acest sens camioanele pot fi andocate atât perpendicular pe hală cât şi înclinat în unghi ascuţit. Modulele de etanşare vă vor fi livrate de către noi la comandă sau cu dimensiuni standard, de serie.

Prin cel mai amplu program european, care cuprinde toate tipurile importante de construcţii într-o gamă generoasă de variante, Hörmann oferă exact sistemul de uşă industrială adecvat cerinţelor dumneavoastră speciale.

Tehnica de utilizare a uşilor şi acţionărilor dintr-o singură sursă folosind întotdeauna stadiul actual al tehnologiei garantează o funcţionare perfectă şi cea mai înaltă siguranţă.