Uşi secţionale – Uşa dorită cu calitatea mărcii Hörmann

Elegantele uşi secţionale se deschid pe verticală. Astfel câştigaţi mai mult spaţiu în interiorul şi în faţa garajului, având întreaga cale de acces liberă. Uşile secţionale se potrivesc întotdeauna, indiferent dacă deschiderea garajului este tăiată în unghi drept sau oblică sau dacă are forma unui un segment sau arc de cerc. De aceea acestea sunt deosebit de potrivite pentru o modernizare ulterioară.

Actionari pentru usi de garaj
Actionari pentru usi de garaj
MAI MULT

Uşi durabile pentru garaje, timp de generaţii

Teste de lungă durată, efectuate în condiţii reale, garantează calitatea deosebită a produselor de serie sofisticate, marca Hörmann. Din acest motiv şi mulţumită soluţiilor tehnice deosebite şi a unui sistem de asigurare a calităţii lipsit de orice compromisuri Hörmann acordă 10 ani garanţie la toate uşile secţionale şi 5 ani garanţie la sistemele de acţionare.

Descarca catalogul Usi sectionale
Descarca catalogul Usi sectionale
Download

Calitate germana fara compromisuri

Toate componentele uşilor de garaj şi ale sistemelor de acţionare sunt elaborate şi produse la Hörmann, sunt compatibile în proporţie de 100 % şi pentru siguranţa dumneavoastră sunt testate şi certificate de către institute independente, recunoscute în lume. Ele sunt executate conform sistemului de management al calităţii DIN EN 9001 din Germania şi respectă toate cerinţele normei europene 13241-1. Angajaţii noştri specializaţi lucrează în mod intens la noi proiecte, aducând dezvoltări constante şi îmbunătăţiri ale detaliilor. Astfel apar brevete şi inovaţii pe piaţă.

Caracteristici ale usilor sectionale Hörmann

Izolare termica eficienta

hoermann_de_produkte_garagentore_garagen_sectionaltore_gute_gruende_6Întotdeauna atunci când garajul este integrat în construcţia locuinţei, se recomandă o uşă de garaj bine izolată. Cu ThermoFrame, marca Hörmann îmbunătăţiţi şi mai mult capacitatea de izolare a uşii LPU, care oricum era de calitate. Profilul din material plastic, simplu de montat cu tocul uşii, asigură izolarea termică a tocului de zidărie şi o îmbunătăţeşte cu până la 15 %*. Pentru toate uşile secţionale marca Hörmann este disponibil opţional racordul ThermoFrame la tocul uşii.

* La uşa secţională pentru garaj LPU cu pereţi dubli cu dimensiunea: 5000 × 2125 mm

Solutii practice

hoermann_de_produkte_garagentore_garagen_sectionaltore_gute_gruende_7Pentru accesul simplu al persoanelor în garaj se recomandă utilizarea unei uşi pietonale înglobate. În acest fel puteţi scoate bicicletele sau uneltele de grădină din garajul dumneavoastră, fără să deschideţi uşa garajului.

Pragul din inox are înălţimea de numai 10 mm la mijloc şi de 5 mm pe margini.

Acest lucru facilitează trecerea şi reduce riscul de împiedicare.

Siguranta desavarsita

selbstverstaendlich__mehr_sicherheitOaspeţilor nepoftiţi nu li se acordă nicio şansă cu uşile secţionale automate, marca Hörmann.

În cazul în care uşa de garaj este închisă, setul pentru securizarea uşii intră automat în limitatorul tijei de culisare, se blochează automat şi aceasta nu poate fi ridicată cu ajutorul unei pârghii.

Acest dispozitiv de blocare a uşii de garaj are o funcţionare pur mecanică şi poate fi utilizat şi în cazul lipsei unei surse de energie electrică, spre deosebire de sistemele de acţionare ale concurenţei.

Sistemul BiSecur

Gute_Gruende_zertifizierte_SicherheitSistemul de comandă prin radio BiSecur, bidirecţional, extrem de sigur, codificat, pentru sistemele de acţionare a uşilor de garaje şi a porţilor de intrare în curte este marca unei tehnici progresiste şi dovada unei utilizări confortabile, în condiţii de siguranţă pentru uşi de garaj, porţi, iluminare şi multe altele.

Cu rază de acţiune stabilă, fără perturbaţii, procedeul de codificare BiSecur nou creat, extrem de securizat vă oferă senzaţia confortabilă că nimeni nu poate copia semnalul dumneavoastră radio.

Acest procedeu este testat şi certificat de experţii în securitate ai Universităţii din Ruhr, Bochum şi este la fel de sigur ca efectuarea tranzacţiilor bancare online.

[rev_slider_vc alias=”Home1″]

VIDEO

Siguranta

BiSecur