Uşi de gara tip Rulou

Ușa de garaj RollMatic a firmei Hörmann crează mult spațiu în fața și în interiorul garajului. Pentru a parca, puteți să înaintaţi cu mașina, direct, până lângă ușă. În plus zona tavanului rămâne liberă. Blatul ușii RollMatic este fabricat din aluminiu de înaltă calitate, rezistent la coroziune și este dotat cu tehnică modernă de acţionare Hörmann. Sistemul de acționare este ușor de întreținut datorită poziționării acestuia în afara consolei. Pornirile și opririle ușii RollMatic sunt deosebit de line și de silențioase, ceea ce contribuie la menajarea uşii. Butonul de interior și iluminatul garajului sunt deja integrate în carcasa unităţii de comandă.

Actionari pentru usi de garaj
Actionari pentru usi de garaj
MAI MULT

Uşi durabile pentru garaje, timp de generaţii

Teste de lungă durată, efectuate în condiţii reale, garantează calitatea deosebită a produselor de serie sofisticate, marca Hörmann. Din acest motiv şi mulţumită soluţiilor tehnice deosebite şi a unui sistem de asigurare a calităţii lipsit de orice compromisuri Hörmann acordă 10 ani garanţie la toate uşile secţionale şi 5 ani garanţie la sistemele de acţionare.

Calitate germana fara compromisuri

Toate componentele uşilor de garaj şi ale sistemelor de acţionare sunt elaborate şi produse la Hörmann, sunt compatibile în proporţie de 100 % şi pentru siguranţa dumneavoastră sunt testate şi certificate de către institute independente, recunoscute în lume. Ele sunt executate conform sistemului de management al calităţii DIN EN 9001 din Germania şi respectă toate cerinţele normei europene 13241-1. Angajaţii noştri specializaţi lucrează în mod intens la noi proiecte, aducând dezvoltări constante şi îmbunătăţiri ale detaliilor. Astfel apar brevete şi inovaţii pe piaţă.

Caracteristici ale usilor tip Rulou

Construcţie cu economie de spaţiu

Untitled-24Uşile rulou se deschid vertical şi nu necesită aproape deloc spaţiu în garaj. Graţie principiului lor de construcţie ele oferă un spaţiu maxim pentru parcarea în interiorul şi în faţa garajului. De asemenea, spaţiul până la plafon rămâne liber şi poate fi folosit, de exemplu, pentru corpurile de iluminat sau ca spaţiu suplimentar de depozitare.

Solutia optima pentru modernizări

Forma deschiderii garajului nu are nicio importanţă la uşile-rulou pentru garaje, nu contează dacă este dreptunghiulară, oblică sau cu boltă.

Suprafeţe şi culori

Untitled-30Uşile rulou se potrivesc în mod individual casei dumneavoastră situaţiei constructive din garajul personal. Pentru un aspect individual al uşii puteţi alege dintre cele 11 culori cu preţ convenabil. În plus primiţi uşi alăturate cu aspect asemănător. În situaţiile constructive cu buiandrug mic se recomandă varianta cu uşa rulou exterioară. Cu uşa rulou RollMatic pentru garaje găsiţi întotdeauna soluţia potrivită.

Siguranta desavarsita

Untitled-28Deschidere simplă cu mâna

Graţie sistemului auxiliar de compensare a greutăţii cu arc de tracţiune, uşile rulou pentru garaj de la Hörmann se pot deschide şi închide uşor cu mâna, atât din interior, cât şi din exterior. De afară se pot acţiona cu ajutorul mânerului, iar din interior prin intermediul unui lanţ de tracţiune.

Încuierea manuală a uşii

Uşa rulou acţionată manual se blochează mecanic cu ajutorul mânerului interior sau exterior, respectiv al încuietorii. Pentru aceasta există bolţuri metalice solide, în dreapta şi în stânga tocului .

Sistemul BiSecur

Gute_Gruende_zertifizierte_SicherheitSistemul de comandă prin radio BiSecur, bidirecţional, extrem de sigur, codificat, pentru sistemele de acţionare a uşilor de garaje şi a porţilor de intrare în curte este marca unei tehnici progresiste şi dovada unei utilizări confortabile, în condiţii de siguranţă pentru uşi de garaj, porţi, iluminare şi multe altele.

Cu rază de acţiune stabilă, fără perturbaţii, procedeul de codificare BiSecur nou creat, extrem de securizat vă oferă senzaţia confortabilă că nimeni nu poate copia semnalul dumneavoastră radio.

Acest procedeu este testat şi certificat de experţii în securitate ai Universităţii din Ruhr, Bochum şi este la fel de sigur ca efectuarea tranzacţiilor bancare online.

[rev_slider_vc alias=”Home1″]