Calitate de marcă Hörmann – Orientată spre viitor şi fiabilă

Ca un producător european lider în domeniul uşilor, porţilor, tocurilor şi dispozitivelor de antrenare, ne considerăm obligaţi să oferim produse şi servicii de calitate. Din acest motiv impunem standarde pe plan internaţional. Uzinele noastre specializate elaborează şi produc elemente constructive, care se remarcă prin calitate, siguranţă în funcţionare şi durabilitate.

Fiind prezenţi în cele mai importante regiuni economice internaţionale suntemun partener puternic, orientat spre viitor, pentru construcţia specializată, dar şi pentru cea industrială.

Calitate germana fara compromisuri

Toate componentele uşilor de garaj şi ale sistemelor de acţionare sunt elaborate şi produse la Hörmann, sunt compatibile în proporţie de 100 % şi pentru siguranţa dumneavoastră sunt testate şi certificate de către institute independente, recunoscute în lume. Ele sunt executate conform sistemului de management al calităţii DIN EN 9001 din Germania şi respectă toate cerinţele normei europene 13241-1. Angajaţii noştri specializaţi lucrează în mod intens la noi proiecte, aducând dezvoltări constante şi îmbunătăţiri ale detaliilor. Astfel apar brevete şi inovaţii pe piaţă.

Caracteristici ale usilor industriale sectionale Hörmann

Rezistenţă deosebită împotriva zgârierilor

dauerhafte_durchsichtUşile cu vitrare DURATEC din material plastic sunt supuse unor solicitări puternice, într-un mediu industrial agresiv şi cu toate acestea îşi păstrează transparenţa pe o perioadă îndelungată. Un finisaj special de suprafaţă de calitatea farurilor de maşină protejează geamul împotriva zgârierilor şi a urmelor de curăţare.

Obţineţi vitrarea DURATEC® în mod standard, fără adaos de preţ, la toate uşile secţionale cu vitrări din material plastic transparent – şi acest lucru numai la Hörmann.

* La uşa secţională pentru garaj LPU cu pereţi dubli cu dimensiunea: 5000 × 2125 mm

Izolare termica eficienta - ThermoFrame

angularfront.pngThermoFrame

Halele încălzite necesită uşi secţionale industriale bine izolate. Uşile secţionale industriale, marca Hörmann, se furnizează opţional cu un racord la toc ThermoFrame cu scopul unei separări termice între şine şi zidărie. În plus, garniturile de etanşare protejează uşa pe ambele părţi laterale, o etanşare dublă protejează buiandrugul contra pierderilor termice. Coeficientul de transfer termic este mai bun cu până la 21 %.

Uşă pietonală înglobată fără prag

praxisnahe_loesungenPentru a permite o trecere uşoară a persoanelor, uşa pietonală înglobată are un prag extraplat, confecţionat din oţel inox. La uşile cu lăţime de 5510 mm, pragul are o înălţime de numai 10 mm în centru şi de 5 mm pe margini. Datorită acestui fapt riscul de împiedicare este redus considerabil, în timp ce trecerea roţilor este simplificată.

În anumite condiţii puteţi utiliza uşile pietonale înglobate fără prag pentru ieşiri de urgenţă şi construcţii fără bariere.

Barieră luminoasă exterioară

hoermann_de_produkte_industrietore_sectionaltore_gute_gruende_4Toate uşile industriale secţionale Hörmann cu acţionare electrică au ca echipare standard un sistem de siguranţă a cantului inferior cu optosenzori cu autosupraveghere. Puteţi alege fără preţ suplimentar şi bariera luminoasă exterioară VL 1 pentru o supraveghere fără contact a cantului inferior. Opţional primiţi şi grila de fotocelule HLG integrată în toc.

Aceste soluţii vă oferă o siguranţă sporită, o deplasare mai rapidă a uşii şi cheltuieli de verificare şi de întreţinere mai reduse.

ALR Vitraplan

ALR F42 Vitraplan
Un punct de atracţie pentru clădiri reprezentative şi arhitectură modernă

vitra2Ca un producător european lider în domeniul uşilor, porţilor, tocurilor şi dispozitivelor de antrenare, ne considerăm obligaţi să oferim produse şi servicii de calitate. Din acest motiv impunem standarde pe plan internaţional. Uzinele noastre specializate elaborează şi produc elemente constructive, care se remarcă prin calitate, siguranţă în funcţionare şi durabilitate.

Fiind prezenţi în cele mai importante regiuni economice internaţionale suntemun partener puternic, orientat spre viitor, pentru construcţia specializată, dar şi pentru cea industrială.

Aspect estetic exclusiv al uşii
Întregul aspect este caracterizat de claritate datorită vitrării frontale cu un amestec captivant de oglindire şi transparenţă (ALR F 42 Vitraplan cu uşi alăturate armonizate).

vitra3ALR F42 Glazing

Secţiunile vitrate de aceeaşi înălţime se produc, până la lăţimea uşii de 3330 mm, fără şpros vertical. Secţiunile vitrate cu sticlă veritabilă permit o vedere clară a spaţiilor expoziţionale. Această uşă este ideală pentru spaţii expoziţionale.

ALR 67 Thermo Glazing

Pentru cerinţe ridicate faţă de izolarea termică vă stă la dispoziţia ALR 67 Thermo Glazing cu profile cu rupere termică cu o grosime de 67 mm.

ALR F42 Vitraplan

Vitrarea coplanară convinge prin amestecul captivant de oglindire şi transparenţă. Profilurile ramei sunt asortate la nuanţele de gri sau maro ale vitrărilor.

Pentru o arhitectură plină de rafinament

Prin vitrarea coplanară, amplasată în faţă, această ALR F42 Vitraplan dobândeşte o notă deosebit de clară şi extrem de elegantă.

Profilul ramei este mascat si nimic nu deranjează aspectul general clar.

Partea frontală unitară a vitrării este atrăgătoare pentru clădirile industriale moderne şi pentru clădirile private reprezentative.
Cu vitrările în nuanţele de culoare gri şi maro, cât şi nuanţa închisă a profilului ramei adaptat la culoarea sticlei, uşa poate fi integrată armonic în faţadă.

Solutii practice

Uşă pietonală înglobată fără prag

Pentru a permite o trecere uşoară a persoanelor, uşa pietonală înglobată are un prag extraplat, confecţionat din oţel inox. La uşile cu lăţime de 5510 mm, pragul are o înălţime de numai 10 mm în centru şi de 5 mm pe margini. Datorită acestui fapt riscul de împiedicare este redus considerabil, în timp ce trecerea roţilor este simplificată.

În anumite condiţii puteţi utiliza uşile pietonale înglobate fără prag pentru ieşiri de urgenţă şi construcţii fără bariere.

Catalogul Hörmann Usi Industriale Sectionale
Catalogul Hörmann Usi Industriale Sectionale
Download

garantieFurnizarea pieselor de schimb Hörmann pentru uşi, sisteme de acţionare şi tablouri de comandă este garantată pe o perioadă de 10 ani de la data cumpărării.

usa fara pragAmortizor
Uşile pietonale înglobate se livrează în mod standard cu amortizor cu şină de glisare. Opţional se poate furniza şi un amortizor integrat, cu opritor, pentru o protecţie optimă şi aspect estetic al uşii (cu excepţia grosimii de 67 mm).

Ramă plată pentru uşa pietonală înglobată
Rama dispusă de jur împrejur este construită dintr-un profil plat de aluminiu. În acest mod, uşa pietonală înglobată se integrează armonios în construcţie.

Balamale mascate
Pentru a obţine un aspect uniform, uşa pietonală înglobată se furnizează în mod standard, cu balamale mascate.

Etanşare optimă
Profilul reglabil al pragului cu etanşare flexibilă nivelează denivelările uşoare ale pardoselii.
Etanşările duble reglabile, la trecerea de la marginea inferioară a uşii secţionale la pardoseală şi de la canatul uşii la prag, închid optim marginea inferioară a secţionalei şi deschiderea din construcţie pentru uşa pietonală înglobată.

sina supraTipuri de şină adaptate pentru hale industriale
Indiferent de tipul de uşă proiectat pentru hala industrială sau pentru o sală amplă, la Hörmann veţi găsi tipul de şină adecvat pentru uşa dumneavoastră. În funcţie de arhitectura halei aveţi la dispoziţie şine pentru buiandrug normal şi mic, şine supraînălţate sau şine pentru tavan înclinat.

Şine pentru buiandrug mic
Sistemul de acţionare se află direct pe uşă. Astfel nu va incomoda niciun lanţ suspendat în încăpere.