Uşi secţionale – Uşa dorită cu calitatea mărcii Hörmann

Elegantele uşi secţionale se deschid pe verticală. Astfel câştigaţi mai mult spaţiu în interiorul şi în faţa garajului, având întreaga cale de acces liberă. Uşile secţionale se potrivesc întotdeauna, indiferent dacă deschiderea garajului este tăiată în unghi drept sau oblică sau dacă are forma unui un segment sau arc de cerc. De aceea acestea sunt deosebit de potrivite pentru o modernizare ulterioară.

Calitate germana fara compromisuri

Toate componentele uşilor de garaj şi ale sistemelor de acţionare sunt elaborate şi produse la Hörmann, sunt compatibile în proporţie de 100 % şi pentru siguranţa dumneavoastră sunt testate şi certificate de către institute independente, recunoscute în lume. Ele sunt executate conform sistemului de management al calităţii DIN EN 9001 din Germania şi respectă toate cerinţele normei europene 13241-1. Angajaţii noştri specializaţi lucrează în mod intens la noi proiecte, aducând dezvoltări constante şi îmbunătăţiri ale detaliilor. Astfel apar brevete şi inovaţii pe piaţă.

Caracteristici ale sistemelor de automatizare

Siguranta impotriva deschiderii neautorizate

selbstverstaendlich__mehr_sicherheitSpărgătorii au probleme cu uşile de garaj automate Hörmann: odată uşa închisă, mecanismul de securizare se anclanşează automat în opritorul tijei motorului.

Uşa se blochează imediat şi nu mai poate fi deschisă forţat nici cu ajutorul unei pârghii.

Sistemul de blocare este pur mecanic, continuând să funcţioneze chiar şi în cazul unei pene de curent, spre deosebire de sistemele de acţionare ale altor producători.

Sisteme fiabile

hoermann_de_produkte_antriebe_garagentor_antriebe_gute_gruende_2Sistem de decuplare automată

Sistemul fiabil de decuplare automată opreşte uşa la întâlnirea unor obstacole neaşteptate. Pentru o protecţie şi o siguranţă sporită vă recomandăm montarea unei bariere luminoase care funcţionează fără atingere. La sistemul de acţionare Hörmann SupraMatic P aceasta constituie deja echipare standard.

Demaraj progresiv – oprire controlată

Uşa dumneavoastră se deschide şi se închide fără smucituri şi fără zgomot. Fazele de pornire şi oprire pot fi reglate individual pentru uşa de garaj. Toate acestea vă protejează uşa pentru a vă putea bucura de ea mai mult timp.

Viteza de deschidere

turboschnellSistemul de acţionare SupraMatic

Cu ajutorul sistemului de acţionare SupraMatic, combinat cu o uşă secţională de garaj marca Hörmann, vă mişcaţi mai repede şi mai sigur. Viteza de deschidere cu până la 50 % mai ridicată înseamnă un plus de siguranţă şi mai puţin stres la intrările în garajele cu trafic intens. Comparaţi viteza de deschidere a sistemelor de acţionare SupraMatic cu cea viteza de deschidere a sistemelor obişnuite de acţionare.

Sistemul BiSecur

Gute_Gruende_zertifizierte_SicherheitSistemul de comandă prin radio BiSecur, bidirecţional, extrem de sigur, codificat, pentru sistemele de acţionare a uşilor de garaje şi a porţilor de intrare în curte este marca unei tehnici progresiste şi dovada unei utilizări confortabile, în condiţii de siguranţă pentru uşi de garaj, porţi, iluminare şi multe altele.

Cu rază de acţiune stabilă, fără perturbaţii, procedeul de codificare BiSecur nou creat, extrem de securizat vă oferă senzaţia confortabilă că nimeni nu poate copia semnalul dumneavoastră radio.

Acest procedeu este testat şi certificat de experţii în securitate ai Universităţii din Ruhr, Bochum şi este la fel de sigur ca efectuarea tranzacţiilor bancare online.

[rev_slider_vc alias=”Home1″]

Sistem de actionare Supramatic

Sistemul de acţionare super-rapid cu multe funcţii suplimentare.

Această combinaţie între viteză şi confort vă va fascina cu siguranţă!

Uşa secţională a garajului dumneavoastră se deschide mai rapid şi puteţi ajunge din stradă direct în garaj.

Nu veţi mai dori să renunţaţi la funcţiile de confort de tipul deschiderii intermediare,
destinate ventilării garajului şi nici la funcţia de iluminare a sistemului de acţionare,
care poate fi declanşată separat, cu ajutorul transmiţătorului radio.

Carcasa sistemuluide acţionare din aluminiu periat conferă sistemului SupraMatic un aspect extrem de rafinat.

SupraMatic E
Forţă de tracţiune şi de apăsare: 650 N | Forţă maximă: 800 N | Viteza de deschidere a uşii: max. 22 cm/s | Lăţimea uşii: până la 5500 mm (suprafaţă a uşii de maxim 13,75 m²)
SupraMatic P
cu barieră luminoasă inclusă | Forţă de tracţiune şi de apăsare: 750 N | Forţă maximă: 1000 N | Viteza de deschidere a uşii: max. 22 cm/s | Lăţimea uşii / porţii: până la 6000 mm (suprafaţa uşii / porţii max. 15 m²) pentru uşi / porţi masive, din lemn şi uşi cu uşi pietonale înglobate
SupraMatic HT NOU
Acest sistem de acţionare este adecvat pentru garaje comune şi subterane.

Sistem de actionare ProMatic

Funcţionare fiabilă la un preţ atractiv

Sistemele de acţionare ProMatic pentru uşi de garaj sunt dotate cu tehnologia performantă
Hörmann – la fel ca toate sistemele de acţionare premium Hörmann. Acest lucru garantează
o funcţionare fiabilă la un preţ atractiv.
Nu trebuie să renunţaţi la confortul oferit de un sistem de acţionare nici în garajele lipsite de
curent. ProMatic Akku face totul posibil. Acesta este uşor de transportat şi poate fi încărcat
în câteva ore, fiind deosebit de practic şi datorită modulului solar opţional.

ProMatic
Forţă de tracţiune şi de apăsare: 600 N | Forţă maximă: 750 N | Viteza de deschidere a uşii: max. 14 cm/s | Lăţimea uşii: până la 5000 mm (suprafaţă a uşii de maxim 11 m²)
ProMatic Akku – Pentru garaje fără alimentare de la reţeaua electrică
Cu frecvenţa radio 868 MHz | Forţă de tracţiune şi de apăsare: 350 N | Forţă maximă: 400 N | Viteza de deschidere a uşii: max. 13 cm/s | Lăţimea uşii: până la 3000 mm (suprafaţă a uşii de maxim 8 m²) | Acumulator Durată de utilizare: circa 40 zile | Timp de încărcare: 5 – 10 ore | Greutate: 8,8 kg | Dimensiuni: 330 × 220 × 115 mm