Uşi Industriale Rapide – dotate standard cu tablou de comandă cu convertor de frecvență

Uşile rapide Hörmann sunt folosite pentru optimizarea traficului, pentru îmbunătăţirea climatului interior şi economisirea de energie electrică, atât în interior cât şi ca închidere exterioară. Programul Hörmann cuprinde uşi cu transparenţe, care se deschid pe verticală şi pe orizontală, cu cortină flexibilă, chiar şi în combinaţie cu uşi secţionale, uşi rulou precum şi uşi spirală rapide, puternice şi uşor de operat, cu profiluri din aluminiu cu suprafaţă netedă.

Calitate germana fara compromisuri

Toate componentele uşilor de garaj şi ale sistemelor de acţionare sunt elaborate şi produse la Hörmann, sunt compatibile în proporţie de 100 % şi pentru siguranţa dumneavoastră sunt testate şi certificate de către institute independente, recunoscute în lume. Ele sunt executate conform sistemului de management al calităţii DIN EN 9001 din Germania şi respectă toate cerinţele normei europene 13241-1. Angajaţii noştri specializaţi lucrează în mod intens la noi proiecte, aducând dezvoltări constante şi îmbunătăţiri ale detaliilor. Astfel apar brevete şi inovaţii pe piaţă.

Caracteristici ale usilor industriale Rapide Hörmann

Siguranţă ca dotare de serie

Untitled-5Grila de fotocelule de siguranţă ca dotare de serie supraveghează nivelul de închidere a uşii până la o înălţime de 2500 mm.

Din această cauză nu este necesară utilizarea unui sistem de siguranţă a cantului inferior. Montajul integrat în toc minimizează suplimentar riscul avariilor produse prin coliziuni.

Prin aceste avantaje uşile rapide marca Hörmann devin deosebit de uşor de întreţinut şi de montat.

Soluţii practice

6Nici un accident în urma unui impact nedorit cu profilul inferior SoftEdge

Tehnica inovatoare SoftEdge evită deteriorările şi opririle uşii cauzate de acestea. Nu vor fi necesare reparaţii de mare anvergură ca în cazul profilurilor rigide.

Tehnica SoftEdge asigură o derulare impecabilă a proceselor tehnologice şi de producţie.

Detalii inovative

654Întrerupător antişoc
Întrerupătorul antişoc cu transmitere radio se află protejat în profilul de închidere SoftEdge.

Dacă în urma unei coliziuni, profilul inferior este împins din şină, senzorul antişoc trimite un semnal la automatizare: uşa se opreşte imediat.

În acest mod sunt îndeplinite cerinţele standardului SR EN 13241-1.

Uşi spirale şi uşi secţionale rapide Speed

Untitled-10

Caracteristic pentru aceste uşi este izolarea termică bună, viteza ridicată de deschidere şi grila de fotocelule standard.

Secţiunile din tablă zincată la cald, cu suprafeţe elegante Micrograin sunt ghidate, în funcţie de execuţie, fără contact, în spirală sau în şine.

 

Elemente de feronerie capabile de adaptare

Uşa poate fi montată în spateleconductelor de alimentare şi căilor de rulare ale podurilor rulante. Datorită mecanismului cu chingi şi contragreutăţi uşa este deosebit de rezistentă.

Untitled-11Uşi rapide cu panouri izolatoare din poliuretan pentru un grad înalt de izolare termică

Sleturile sunt ghidate sigur şi fără contact într-o consolă elicoidală. Combinaţia cu automatizarea performantă cu convertizor de frecvenţă (FU) trifazat şi cu mecanismul cu lanţ şi arc de compensare permite viteze de deschidere de până la 2,5 m/s.Uşa HS 7030 PU poate fi montată şi in exterior.

Catalogul Hörmann Usi Industriale Rapide
Catalogul Hörmann Usi Industriale Rapide
Download

garantie

Furnizarea pieselor de schimb Hörmann pentru uşi, sisteme de acţionare şi tablouri de comandă este garantată pe o perioadă de 10 ani de la data cumpărării.

ISO Speed Cold

Uşă rapidă cu economisire a energiei pentru închiderea spaţiilor frigorifice

 

Rapiditate, etanşeitate şi rentabilitate
Datorită panourilor încălzite şi etanşărilor speciale pentru structura construcţiei şi pardoseală, Iso Speed Cold este soluţia optimă pentru toate zonele cu diferenţe mari de temperatură. Utilizată ca uşă rapidă în spaţiile frigorifice, ca soluţie de economisire a energiei în halele de
producţie şi distribuţie, uşa Iso Speed Cold este o uşă etanşă.
Cu rupere termică
Secţiunile din oţel umplute cu spumă poliuretanică rigidă (PU) ale ISO Speed Cold sunt separate termic pe interior şi exterior. Etanşările suplimentare la buiandrug şi la pardoseală ajută la atingerea unui coeficient excelent de transfer termic UT = 0,3 W/ (m²·K).
ThermoFrame ca dotare standard
ThermoFrame separă tocul uşii de corpul clădirii. Separarea termică, inclusiv etanşările suplimentare asigură o izolare termică bună şi oferă o protecţie anticorozivă optimă pentru tocul lateral.